Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Bli med oss på ferie i 2020!

Vi i Charterbuss.no arrangerer flere turer i 2020. Bestiller du turen hos oss kan du ha fokus på en hyggelig tur, vi tar oss av resten. Vi reiser med buss og båt, med gode muligheter for å oppleve mye på veien. På våre reiser kan du dra sammen med noen du er glad i, eller reise alene og bli en del av ett fellesskap.

Alle våre reiser er dekket med reisegarantiforsikring.

Card image cap

Høstferie i Lloret de Mar

17.09 – 05.10 2020

I høstferien tar vi på nytt turen til Lloret De Mar i Spania. Her kan du oppleve middelalderslott, frodige parker og middelhavstrender. Vi kan også arrangere utflukter til bl.a. Barcelona, og Tossa de Mar.

Pris: kr. 11.990,- per person

Card image cap

Julemarked i Tallinn

26.11 – 30.11 2020

Bli med oss til den urbane småbyen Tallinn før jul.
Her får du oppleve det fantastiske julemarkedet i Tallinn,
shopping og flott arkitektur.

Pris Kun kr. 4490,- per person,

Card image cap

Finn Carlsen Turistbusser

Dagsturer og flerdagsturer i 2020

Fremover vil vi utføre alle turoppdrag for Finn Carlsen Turistbusser,
Her finner du alt fra shoppingturer til flerdagsturer til spennende reisemål. Her vil du alltid finne noe som passer for deg. Du kan se hele katalogen her.

Card image cap

Bli med til Ullared

31.10 – 01.11 2020 & 05.12 – 06.12 2020

Vi står for transporten for Ullaredekspressen. Tar du turen til Gekås Ullared bør du absolutt klare å finne det du trenger til en god pris. Her finner du alt fra mat og drikke til klær, elektronikk, fritidsartikler og mye annet.