Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Charterbuss

Vår lange erfaring sørger for at du er trygg og komfortabel under hele turen. For vi er ikke som alle andre turbusselskaper. Oppdraget er å kjøre dere dit dere ønsker, men vi har et oppdrag til. Det er å sørge for at du trives og kan nyte turen. Vi har minibusser for grupper og store turbusser når det kreves. Vi hjelper deg med å finne det riktige kjøretøyet.

Card image cap

Vi bare fikser det

Organisering, planlegging og tilrettelegging er noe vi gjør for alle som velger oss. Vi legger ned mye tid og ressurser i denne fasen av jobben, og vårt mål er at vi gjør jobben, og du nyter turen. Uansett hvilke reisemål du har, eller ønsker om  hva reisen bør inneholde, så kan vi hjelpe deg.

Card image cap

Transport etter dine behov

Uansett hvor mange dere er, eller hvor dere skal, så kan Charterbuss hjelpe dere. Vi kan arrangere transport for flere tusen mennesker når det trengs, eller når vennegjengen skal på tur. Denne fleksibiliteten gjør det enkelt for deg, og vi hjelper deg med hva du trenger av ulike kjøretøy. Vi gjør det slik at det blir enkelt og greit for deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt med oss så finner vi den beste løsningen for deg. Ring oss eller bruk kontaktskjema nedenfor.

Se hvilke kjøretøy vi tilbyr

bus bus bus
Se hele vognparken