Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

LSK-bussen

Vi er stolt sponsor av LSK, og stiller derfor LSK-bussen til disposisjon for klubben.

Dette er en buss som er designet utvendig og innvendig for LSK, og som brukes til å kjøre spillerne og støtteapparat til kamper, treninger og andre arrangementer.

Card image cap

Vi fortsetter samarbeidet

Charterbuss sponser LSK og dette er et samarbeid vi er veldig godt fornøyd med. Det er bra for oss å sponse LSK da dette er Romerikes største utstillingsvindu for oss sponsorer. Mange har henvendt seg til oss fordi vi er synlige på Åråsen og fordi det er et velfungerende opplegg fra LSK sin side. Fotball og business er en bra kombinasjon og vi ønsker å være med i flere år fremover.

Card image cap

Ja, du kan leie LSK-bussen!

Når ikke bussen brukes av LSK er det selvfølgelig mulig for deg å leie denne. Det gjør bussturen litt annerledes, og det er jo litt krydder i hverdagen å bli lagt merke til på veien.

Siste nytt fra LSK

  • 1230 sesongkort solgt: Her er LSK-nissens julegave-forslag

    Ønsker du å gi sesongkort som julegave til noen du er glad i? Arrangementssjef og LSK-nisse Truls Lühr Olsen står klar i lokalene på Åråsen med gavekort hele den siste uken før jul.

    Les mer
  • Helmaks tilbud på G-Max Strømmen

    Sesongkortinnehavere og medlemmer i LSK og Kanari-Fansen inviteres kommende helg til klubbdager på G-Max Strømmen med 25 prosent rabatt på ordinære varer i hele butikken.

    Les mer

Lei LSK-bussen til ditt neste arrangement.

Ta kontakt med oss så finner vi den beste løsningen for deg. Ring oss eller bruk kontaktskjema nedenfor. Merk meldingen din med "LSK-bussen".