Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Utenlandsreiser

Vi har kjørt mange utenlandsturer, og responsen på dette er utelukkende god. Man er sammen med venner eller kollegaer på tur og det skaper en veldig spesiell atmosfære. Det er en helt annerledes måte å reise på enn fly, men her får man mange opplevelser på reisen i tillegg. Det er ikke mange som sitter med gode minner fra en flytur, for det handler om transport. Når vi snakker om utenlandsreise med buss, så snakker om en opplevelse.

Card image cap

Reis dit du vil

Vi pleier å si at ”for Charterbuss er det ingen grenser.” Dette skyldes at vi har god erfaring med utenlandsturer, og våre dyktige sjåfører er godt kjent med passering av landegrenser og lovverk tilknyttet dette. Med trygghet og sikkerhet i høysetet, så kan de fleste land nåes med buss. Det er opplevelser i kø fra man starter bussturen, i stedet for kø på innsjekkingsskranken på flyplassen. Så lenge det finnes veier, så skal vi få deg frem.

Card image cap

Reis med komfort hele veien

Vi har hørt av mange våre kunder at det å kjøre buss til utlandet er både komfortabelt og fleksibelt. I tillegg til at bussturen er komfortabel og fleksibel, så er en busstur med folk man kjenner utrolig morsomt. Vi planlegger for at du skal trives på turen og stopper når det trengs. Vi kan planlegge kjøreruten for deg, med innlagte spisesteder eller badesteder. Det hele handler om hva du vil.

Vil du reise til utlandet?

Snakk med oss om mulighetene, vi bare fikser det! Ring oss eller bruk kontaktskjema nedenfor.