Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Calella, 26. september - 14. oktober 2024

Costa Brava-kysten kaller, bli med til Calella i Catalonia.

Slapp av på tur med oss, opplev en hyggelig busstur med hyggelige medpassasjerer og få nye venner.

Card image cap

Bussturen

Utreise onsdag 25.september.

Avtalt påstigning fra Moreppen/Nannestad via evt. Oslo lufthavn, Jessheim, Lillestrøm og Lørenskog til Color Line i Oslo for nattseiling til Kiel i Tyskland. Delt dobbeltlugar, innvendig med separate senger, middagsbuffe og frokostbuffe ombord er inkludert i turprisen.

Vi kjører så turen med samme buss vi startet med via Hamburg, Køln, Bitburg, Luxembourg, Metz, Nancy, Dijon, Lyon, Orange, Montpellier, Narbonne, Perpignan, Pyreneene, Girona til Calella som ligger ca. 6mil nord for Barcelona langs stranden.

Ankomst H-Top Hotel Amaika – Adults only fredag i tid for lunsj.

Her bor vi i 14 netter, alle rom med utsikt mot svømmebassenget i retning havet. Hotellet ligger 300m fra stranden. På hotellet har vi all-inclusive med fri drikke i baren mellom kl. 10:00 og 23:00, samt tilgang til mellommåltider/snacks, frokost, lunsj og middag inkludert.

Fredag 11.oktober etter frokost starter vi på ferden tilbake til Kiel, hvor vi igjen reiser over natten med Color Line til Oslo, med middag og frokost inkludert, og ankommer uthvilte i Oslo søndags morgen 13.oktober kl. 10:00

Card image cap

Hotellet

I Calella bor vi på Amaika hotel & spa, et 4-stjerners barnefritt hotell. (Aldersgrense 16år)

Hotellet ligger kun noen hundre meter fra den lange stranden i Calella, og kort avstand til byens gågate med utallige shoppingmuligheter, samt restauranter og barer.

Rommene våre, om ikke annet er bestilt, ligger alle i retning stranden/svømmebassenget. De har 2 senger, privat bad, klimaanlegg og balkong.

Måltidene frokost, lunsj og middag er inkludert, det samme er drikke til måltidene. Med «all inclusive» er det i tillegg fri drikke i baren fra 10:00 til 23:00, samt snacks i restauranten mellom måltidene frem til kl. 18:00

Pris og påmelding

inkludert busstur, delt dobbelt lugar på båten, delt dobbeltrom på hotellet i Calella, middags buffé med fri drikke inkludert på båten begge veier, samt frokostbuffe. Alle måltider på hotellet i Calella, samt all inclusive i hotellbaren samme hotell.


Pris fra kr 19.960,- per person
(Tillegg for bo alene kr. 5.160,-)

Påmeldingsfrist 15. august 2024

Du kan også ta kontakt med oss på telefon eller e-post for påmelding
tlf: 22 05 07 00 eller e-post: adm@charterbuss.no

Charterbuss.no står fritt til å avlyse turer ved evt. for få påmeldte.

VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT DET VIL BLI EN NATT PÅ BUSSEN
PÅ STREKNINGEN HJEM FRA SPANIA.

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe om våre turer, ta kontakt med oss.