Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Bli med til fantastiske Tallinn i Estland

Blir du med på en Juletur med stor JUL? Reis med familie, venner eller ta turen alene. Det er alltid hyggelig på busstur med Charterbuss.no, og en slik juletur blir som en førjulsgave til en selv.

Card image cap

Avreise og opphold

Vi feirer første søndag i advent med avreise med en komfortabel buss fra Lillestrøm og Oslo torsdag 25.november, med mulighet for avtalt påstigning underveis til Stockholm hvor vi går om bord i et av Tallink flotte skip, «Baltic Queen», for en behagelig og innholdsrik overfart over natten til Tallinn.

Ombord bor vi alle i utvendig lugar med havsutsikt! (om ikke annet er ønsket av den enkelte)

Når vi har kommet om bord går vi til restauranten for en velfylt «Julebuffé» kl.17:00 – dagen etter blir det servert frokostbuffé i samme restaurant før ankomst Tallinn.

Ved ankomst Tallinn neste morgen blir det transport til Tallink City Hotel hvor vi skal bo 2 netter. Hotellet byr på flere fasiliteter, men ligger også i perfekt gåavstand til et stort shoppingsenter, julemarkedet, samt øvrige shopping, restauranter og fornøyeligheter.

Card image cap

Retur til Norge

Søndag 28.november starter vår hjemreise med «Baltic Queen» tilbake til Stockholm med avgang kl 18:00, her har vi inkludert både stor julebuffé på kvelden og frokost neste morgen i prisen.

Vi anbefaler sterkt at man får med seg underholdningen på båten, denne er alltid fantastisk.

Neste morgen kl. 10:15 mandag 29.november ankommer vi Stockholm, og begir oss på den siste delen av reisen, tilbake til Oslo og Lillestrøm.

Vi regner med å være tilbake i Oslo ved 18-19:00 tiden.

Vi er medlem av RGF                   

Pris og påmelding

inkludert busstur, delt dobbeltlugar på båten, delt dobbeltrom i Tallinn (fredag til søndag), og julebuffé med fri drikke inkludert på båten begge veier. Frokostbuffé på hotell, og båt er også inkludert.


Pris kr 4690,- per person

(Ønsker du å bo alene blir tillegget totalt kr. 700,- for singellugar t/r og 2 netter i enkeltrom i Tallinn)

Påmeldingsfrist 20. oktober 2021

Du kan også ta kontakt med oss på telefon eller e-post for påmelding
tlf: 22 05 07 00 eller e-post: adm@charterbuss.no

Charterbuss.no står fritt til å avlyse turer ved evt. for få påmeldte.

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe om våre turer, ta kontakt med oss.