Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Bli med til fantastiske Tallinn i Estland, på julemarkedstur

Bli med på en juletur med stor JUL, reis med familie, venner eller ta turen alene. Det er alltid hyggelig på busstur med Charterbuss.no, og en juletur blir som en førjulsgave til en selv.

Card image cap

Avreise og opphold

Vi har avreise fra Lillestrøm og Oslo torsdag 26.november, med mulighet for avtalt påstigning underveis til Stockholm hvor vi går om bord i en av Tallinks flotte skip, for en behagelig og innholdsrik overfart over natten til Tallinn. Om bord bor vi i utvendig lugar med havutsikt (gjelder ikke singel-lugar)! Når vi har kommet om bord går vi til restauranten for en velfylt julebuffet. Før ankomst dagen etter blir det servert frokostbuffet.

Ved ankomst Tallinn neste morgen blir det transport til vårt hotell, Tallink City Hotel hvor vi skal bo 2 netter (inkl. frokost). Hotellet byr på flere fasiliteter, men ligger også i perfekt gåavstand til julemarkedet, øvrig shopping, fornøyeligheter, samt restauranter. Byens julemarked ble kåret til det beste julemarked i 2019.

Card image cap

Retur til Norge

Søndag 29. november tar vi Tallink tilbake til Stockholm med avgang kl. 18:00, her har vi inkludert både stor julebuffet og frokost i prisen. Vi anbefaler at man får med seg underholdningen på båten, den er alltid flott.

Neste morgen kl. 10:15 mandag 30. november ankommer vi Stockholm og begir oss på den siste delen av reisen tilbake til Oslo og Lillestrøm. Vi regner med å være tilbake i Oslo ved 18-19 tiden.

Pris og påmelding

Inkludert busstur, delt dobbeltlugar på båten, delt dobbeltrom
i Tallinn (fredag til søndag), og julebuffet med drikke er inkludert på
båten begge veier. Frokostbuffet på hotellet og båten er også inkludert.


Pris kr 4490,- per person

(Ønsker du å bo alene blir tillegget totalt kr 1.000,- for singel-lugar t/r og 2 netter i enkeltrom i Tallinn)

Påmeldingsfrist 14. september 2020

Du kan også ta kontakt med oss på telefon eller e-post for påmelding
tlf: 22 05 07 00 eller e-post: adm@charterbuss.no

Charterbuss.no står fritt til å avlyse turer ved evt. for få påmeldte.

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe om våre turer, ta kontakt med oss.