Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Calella, 20 september - 08 oktober 2023

Costa Brava-kysten kaller, bli med til Calella i Catalonia.

Slapp av på tur med oss, opplev en hyggelig busstur med hyggelige medpassasjerer og få nye venner.

Card image cap

Bussturen

Avreise på morgenen fra Nannestad, Lillestrøm og Oslo onsdag 20/9, med mulighet for avtalt påstigning underveis til Kristiansand. Her benytter vi den nye ruten til Holland Norway Lines med «MS Romantika» for en behagelig overfart over natten til Eemshaven i Nederland. På båten er det middagsbuffé med drikke, inkludert i prisen, samt frokostbuffé neste morgen(begge veier).

Under bussturen kjører vi gjennom Nederland, Belgia og Frankrike, hvor vi bl.a. passerer Groningen, Lille og Paris. Like etter Paris har vi en overnatting før vi fortsetter ferden sørover neste morgen. Vi kjører langs minipyreneene til helt sør i Frankrike før vi klatrer noe opp på fjellkjeden Pyreneene og passerer grensen til Spania, og vi ankommer liker før middag på fredagen den trivelige strandbyen Calella, bare 6 mil nord for Barcelona.

I løpet av oppholdet på 14 netter i Spania, om interessen er der, arrangerer vi utflukter med påmelding. Det kan være til Barcelona, byen Roses, Sitges eller til en vingård i det spennende distriktet Penedes, litt sør for Barcelona.

Hjemreise fredag 6/10; etter lunsj og utsjekk fra hotellet starter vi bussturen hjemover igjen. Her har vi en lengre kjøreetappe hvor det blir en natt på bussen. Vi en annen rute hjemover, vi vil her passere kjente byer som Lyon, Nancy, Metz, Luxembourg, og Brussel, samt Groningen før vi ankommer Eemshaven lørdags formiddag og kjører ombord i Holland Norway Lines sitt fartøy «MS Romantika» for nattseiling tilbake til Kristiansand, og veien tilbake til Oslo, Lillestrøm og Nannestad.

Vi regner med å være tilbake i Oslo til kl.15 søndag 8. oktober.

Card image cap

Hotellet

I Calella bor vi på Amaika hotel & spa, et 4-stjerners barnefritt hotell. (Aldersgrense 16år)

Hotellet ligger kun noen hundre meter fra den lange stranden i Calella, og kort avstand til byens gågate med utallige shoppingmuligheter, samt restauranter og barer.

Rommene våre, om ikke annet er bestilt, ligger alle i retning stranden/svømmebassenget. De har 2 senger, privat bad, klimaanlegg og balkong.

Måltidene frokost, lunsj og middag er inkludert, det samme er drikke til måltidene. Med «all inclusive» er det i tillegg fri drikke i baren fra 10:00 til 23:00, samt snacks i restauranten mellom måltidene frem til kl. 18:00

Pris og påmelding

inkludert busstur, delt dobbeltlugar på båten, delt dobbeltrom på hotellet i Frankrike samt i Calella, middagsbuffé med fri drikke inkludert på båten begge veier, samt frokostbuffe. Alle måltider på hotellet i Calella, samt all inclusive i hotellbaren samme hotell.


Pris fra kr 18.850,- per person

Påmeldingsfrist 15. august 2023

Du kan også ta kontakt med oss på telefon eller e-post for påmelding
tlf: 22 05 07 00 eller e-post: adm@charterbuss.no

Charterbuss.no står fritt til å avlyse turer ved evt. for få påmeldte.

VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT DET VIL BLI EN NATT PÅ BUSSEN, PÅ STREKNINGEN HJEM FRA SPANIA

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe om våre turer, ta kontakt med oss.