Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Calella, 16-29 september 2021

Costa Brava-kysten kaller, bli med til Calella i Catalonia.

Slapp av på tur med oss, opplev en hyggelig busstur med hyggelige medpassasjerer og få nye venner.

Card image cap

Bussturen

Avreise på formiddagen fra Nannestad, Lillestrøm og Oslo torsdag 16/9, med mulighet for avtalt påstigning underveis til Göteborg hvor vi går om bord i «Stena Line» for en behagelig overfart over natten til Kiel i Tyskland. På båten er det middagsbuffé med drikke, inkludert i prisen, samt frokostbuffé neste morgen.

Under bussturen kjører vi gjennom Tyskland, Luxembourg og Frankrike, hvor vi bl.a. passerer Hamburg, Køln, Bitburg, Luxembourg, Dijon, Lyon, Montpellier og Nîmes før vi klatrer noe opp på fjellkjeden Pyreneene og passerer grensen til Spania, og vi ankommer liker før lunsj på lørdagen den trivelige strandbyen Calella, bare 6 mil nord for Barcelona.

 

I løpet av uken, om interessen er der, arrangerer vi utflukter med påmelding. Det kan være til Barcelona, byen Roses, eller til en vingård i det spennende distriktet Penedes, litt sør for Barcelona.

Hjemreise mandag 27/9; etter utsjekk fra hotellet ved 11-tiden starter vi bussturen hjemover igjen. I Kiel kjører vi om bord i «Stena Line» for nattseiling til Göteborg, og veien tilbake til Oslo, Lillestrøm og Nannestad.

Vi regner med å være tilbake i Oslo til kl.14 onsdagen 29. september.

Card image cap

Hotellet

I Calella bor vi på Amaika hotel & spa, et 4-stjerners barnefritt hotell. (Aldersgrense 16år)

Hotellet ligger kun noen hundre meter fra den lange stranden i Calella, og kort avstand til byens gågate med utallige shoppingmuligheter, samt restauranter og barer.

Rommene våre, om ikke annet er bestilt, ligger alle i retning stranden/svømmebassenget. De har 2 senger, privat bad, klimaanlegg og balkong.

Måltidene frokost, lunsj og middag er inkludert, det samme er drikke til måltidene. Med «all inclusive» er det i tillegg fri drikke i baren fra 10:00 til 23:00

Pris og påmelding

inkludert busstur, delt dobbeltlugar på båten, delt dobbeltrom på hotellet i Calella, middagsbuffé med fri drikke inkludert på båten begge veier, samt frokostbuffe. Alle måltider på hotellet, samt all inclusive i hotellbaren.


Pris kr 12.490,- per person

(Ønsker du å bo alene blir tillegget kr. 520,- for singellugar på båten, og kr. 2.300,- for singelrom på hotellet i Spania)

Påmeldingsfrist 10. august 2021

Du kan også ta kontakt med oss på telefon eller e-post for påmelding
tlf: 22 05 07 00 eller e-post: adm@charterbuss.no

Charterbuss.no står fritt til å avlyse turer ved evt. for få påmeldte.

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe om våre turer, ta kontakt med oss.