Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Bli med til Lloret de Mar / Fenals

Costa Brava-kysten kaller, bli med på en deilig tur til Spania. I år arrangerer vi tur i april og i september. Reis med familie, venner eller ta turen alene. Det er alltid hyggelig på busstur med Charterbuss.no.

Card image cap

Avreise og ankomst

Avreise fra Lillestrøm og Oslo en torsdag, med mulighet for avtalt påstigning underveis til Göteborg hvor vi går om bord i Stena Line for en behagelig overfart over natten til Kiel i Tyskland.

Under bussturen kjører vi i Tyskland. Ved Hamburg svinger vi noe vestover og følger veien forbi Bremen til Køln. Her tar vi vei 51 forbi Bitburg og inn i Luxembourg, hvor vi bruker å fylle drivstoff på bussene før ferden går ut av Luxembourg igjen, og inn i Frankrike.Vi passerer gjennom Lyon, og ved Orange svinger vi igjen noe vestover hvor vi passerer Montpellier og Nîmes før vi klatrer noe opp på fjellkjeden Pyreneene og entrer Spania ved La Jonquera. Derfra er det knappe timen før vi ankommer kysten ved Lloret De Mar.

Card image cap

Opphold

Lloret de Mar bor vi på 4* Hotel Fenals Garden, Hotellet har de fleste fasiliteter tilgjengelig. Hotellet ligger kun 400 meter fra stranden i Fenals. Samtlige rom på Fenals Garden er klimatiserte, har balkong og eget bad. Frokost, lunsj og middag er inkludert på hotellet.

Personalet på dette hotellet er det lett å like, de er veldig opptatt av at du skal ha det trivelig under din ferie.

Vi kan arrangere utflukter og har flere alternativer: Sightseeing i Barcelona med ev. besøk på Camp Nou, besøk på vingård, og halvdagstur til flotte Tossa de Mar, m.m.

Retur

Etter utsjekk fra hotellet ved 11-tiden starter vi bussturen hjemover igjen. I Kiel kjører vi om bord i Stena Line for nattseiling til Göteborg, og veien tilbake til Oslo og Lillestrøm. Vi regner med å være tilbake i Oslo til kl. 14 mandagen.

Tilvalg på båttur er frokostbuffe kr 135,- og middagsbuffe kr 350,- per pers, per vei.

Høstferie-tur 17.09 – 05.10 2020

Inkludert busstur, delt dobbeltlugar på båten og delt dobbeltrom i Lloret de Mar.


Pris Kun kr 11.990,- per person,

(Ønsker du å bo alene blir tillegget kr 2.100,- for singelrom i Spania, og kr 520, for singellugar på Stena Line t/r)

Bindende påmelding innen 15.08.2020

Du kan også ta kontakt med oss på telefon eller e-post for påmelding
tlf: 22 05 07 00 eller e-post: adm@charterbuss.no

Charterbuss.no står fritt til å avlyse turer ved evt. for få påmeldte.

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe om våre turer, ta kontakt med oss.