Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Du har nå en mulighet til å bli med på vår tradisjonsrike og populære juletur til Bremen i Tyskland!

Vi har to forskjellige turer. Den ene kjører vi buss til Gøteborg, og tar båten «Stena Germanica» derfra til Kiel. Den andre turen er fra Oslo til Kiel, med Color Lines cruiseskip.

Card image cap

Avreise og opphold

Det er avreise fra Nannestad, Lillestrøm og Oslo torsdag 30. november med mulighet for avtalt påstigning underveis. Det vil bli servert en velfylt ”Julebuffét” kl. 18 på båten, med frokost dagen etter.

Ved ankomst Kiel neste morgen har vi en busstur på ca 2,5 timer til vårt hotell ”Atlantic Grand Hotel Bremen”, et flott hotell «Midt i smørøyet» av Bremen.

 

Vi er medlem av RGF                   

Card image cap

Bremen

I Bremen er det egentid, med mulighet til å bruke hotellets fasiliteter, eller utforske byen og dens mange shoppingmuligheter, restauranter, og ikke minst besøke byens store og kjente julemarked som strekker seg langs flere gater, torg, og  langs elven, rett utenfor hotellet.
Den 3. desember tar vi turen tilbake til Kiel, og det blir et komfortabelt nattseilas tilbake, med påfølgende hyggelig busstur til avstigningsstedene.
Bli med på en Juletur med stor JUL, Reis med familie, venner, eller ta turen alene. Det er alltid hyggelig på busstur med Charterbuss.no, og en juletur blir som en
førjulsgave til deg selv!

Pris og påmelding

Moderne turbusser
Dobbeltrom på hotell
2 overnattinger på båten Stena Germanica inkl middagsbuffét og drikke
Frokostbuffét på hotell og båt
Enkeltrom/lugar mot tillegg
Kr 6.990,- er fra Oslo


Reise med stena line Pris kr 5.990,- per person
Reise med Color Line Pris kr 6.990,- per person

(Ønsker du å bo alene blir tillegget med Color Line totalt kr. 2.700,- og med Stena Line kr. 1.500,- for singellugar t/r og 2 netter i enkeltrom)

Påmeldingsfrist 29. oktober 2023

Du kan også ta kontakt med oss på telefon eller e-post for påmelding
tlf: 22 05 07 00 eller e-post: adm@charterbuss.no

Charterbuss.no står fritt til å avlyse turer ved evt. for få påmeldte.

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe om våre turer, ta kontakt med oss.